Gå til hoved-indhold

Digital Design

Design der skaber værdi og kunder

Brug for en ny identitet, webdesign eller logo?

Vi har hjulpet det danske erhvervsliv med lækkert og kreativt design i mere end 10 år. Vi hos Webto udarbejder komplette brands, logo'er og flotte webdesign. Vi er et full-service-bureau, så vi hjælper også med at kode jeres website, optimere jeres SoMe-platforme og vækste jer digital igennem optimering af jeres SEO og betalte markedsføring. Det hele starter dog med en flot visuel identitet der matcher jeres virksomhed og produkter. 

Brug for et skarpt logo?

Trænger dit brand til en opdatering, eller skal du lancere noget nyt, så skal du bruge et logo. Logoet er den røde tråd i din visuelle identitet, det er til dette folk refererer dit brand eller produkt, så det skal være professionelt og unikt.

Vi har udarbejdet logoer og designmanualer i mange år og i mange variationer og ved hvor vigtigt et element logoet er og hvor meget logoet kan bidrage til ift brand, tillid og genkendelse hertil. 

Tryksager, visitkort, flyer, avisannonce eller andet.

Vi agerer ekstern markedsføringsafdeling for mange af vores kunder, hvilket betyder vi hjælper med det meste. Vi laver derfor alt slags markedsføring herunder også almindelige tryksager, så har du brug for visuel markedsføring på papir, plast, glas eller andet, så hør os omkring de mange muligheder. 

Vi udarbejder visitkort, folder og flyers og meget andet. Vi har gode aftaler på tryksager, så vi hjælper også med print og tryk. Skal i bruge nyt facadeskilt eller andet, så hjælper vi også med montage og produktion. Kontakt os for at høre om mere.  

Webdesign

Webdesign der konverter.
Vi har udviklet en bred vifte af webddesigns, både til shops og websites og ved hvordan et webdesign skal opbygges og hvad det skal indehold. Oplevelsen for din kunde skal være i top, informationer skal være korrekte og funktionaliteten skal fungere på alle platforme og i alle gældende browsere.

Webdesignet er førstegangsindtrykket og dit vindue til kunderne, så det skal stå skarpt og pænt. Teknikken bag et god webdesign, hvor meget billeder fylder, antallet af eksterne ressourcer i form af scripts, css og billeder, størrelsen på hele dit HTML-output tages med i udviklingen så vi også sørger for at du få en så god seo-score med i dit nye webdesign. 

Har du et IT-projekt i tankerne? Lad os hjælpe

Lad os aftale en tid, hvor vi tager en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Kontakt os på tlf.: 69 13 91 13 eller send os en besked på info@mitithus.dk