Gå til hoved-indhold

Office 365

Effektive værktøjer til din arbejdsdag

Office 365 på din pc og i skyen
Det smarte ved Office 365 er muligheden for at arbejde med programmerne på din computer og i skyen. Det giver fleksibilitet og muligheder i løbet af en arbejdsdag.

 

Office 365 på alle enheder
Office 365 fungerer fra alle dine enheder uafhængigt af om du bruger Windows, Mac, iPhone eller Android.™

 

OneDrive
Med OneDrive kan du nemt arbejde fra alle steder, og dele arbejdsdokumenter med dine kolleger.

 

Et abonnement sikrer du altid er opdateret.
Der er forskellige muligheder når det kommer til plan og abonnement. Nedenfor kan du læse mere om løsningerne.

Microsoft Teams

Hold møder her, der og allevegne
Microsoft Teams gør det muligt for dig og dine kolleger at kommunikere hurtigt og effektivt via chat, online møder eller beskeder. Det er nemt at oprette arbejdsgrupper, hvor du kan dele kommentarer og dokumenter, ligesom du nemt kan dele din skærm uden at skulle logge ind i et andet system.

Business eller Enterprse?

Hvilken plan passer bedst til dig?

Når du først har besluttet dig for at bruge Office 365 på din arbejdsplads, skal du vælge plan. Her bør du tænke på, hvor mange brugere du har.

  • Business planen er lavet til virksomheder med op til 300 brugere. Hvis du allerede nu har planer om at udvide antallet af brugere inden for en overskuelig periode, anbefaler vi, at du vælger Enterprise. På den måde sparer du besværet ved at skulle omlægge fra den ene plan til den anden.

Før du helt beslutter dig bør du sammenholde Business med Enterprise, så du er sikker på at få de værktøjer og services, du har brug for.

  • Enterprise indeholder ekstra services, som ikke findes i Business. Står du og skal tilkøbe disse services til din Business plan kan det måske bedre betale sig for dig at vælge Enterprise, hvor tingene allerede er inkluderet.

Vi hjælper dig meget gerne til at tage den rigtige beslutning

 

*I vores samarbejde med Flexfone, kan vi tilbyde Cloud PBX i alle planerne