Gå til hoved-indhold

Vores kerneydelser og produkter

I vores arbejde stiller vi skarpt på din virksomhed. Vi ser på, hvor virksomheden er nu, og hvor i gerne vil hen. Vi lytter til ønsker og behov, opstiller succeskriterier og målretter løsningen hertil. Vi har 15 års erfaring i branchen og en stærk relation til mere end 200 kunder.

ITBC

IT Business Center ApS, ITBC, er et mellemstort konsulenthus, placeret i Slagelse. I de sidste 15 år, har vi leveret solide og holdbare løsninger til erhvervslivet.

Vores konsulenter kan løse alle typer opgaver med relation til IT, support, drift og telefoni.

ITBC har et tæt samarbejde med forskellige partnere både internt og eksternt. Dette gør os i stand til at løse, de mange forskellige typer af opgaver og udfordringer, som en moderne virksomhed måtte have.
 

Læs mere om ITBC her

Serviceaftale

IT Business Center, ITBC, er jeres mulighed for, at have en kompetent it-afdeling lige ved hånden, uden at have den i huset. Hos ITBC får i et hold af faste konsulenter tilknyttet, så du og dine medarbejdere kan føle jer i trygge hænder.
 

Mere information her

Office 365

Det smarte ved Office 365 er muligheden for, at arbejde med programmerne på jeres computere og i skyen. Det giver fleksibilitet og muligheder i løbet af en arbejdsdag.

Læs mere om det smarte Office 365

Hosting

Alle vores løsninger er gennemtænkte. Vi leverer ikke kasseløsninger, da alle vores løsningsforslag er udarbejdet og lavet specifikt til hver enkelt kunde.

Find ud af mere

Webto

Hos Webto ApS brænder vi for digital forretning. Vi bestræber os for at optimere jeres online tilstedeværelse og udarbejder det meste indenfor websites, webshops, online markedsføring, 3D, video og foto. Vi kan levere et helt færdigt produkt til jer med funktioner og alt indhold. 

Vi udvikler og hjælper med at vækste jeres forretning digitalt, uanset om i har behov for en ny grafisk identitet eller om jeres webshop mangler mere fart eller flere kunder. 
 

Læs mere om Webto her

Websites

Hos Webto udvikler vi websites i TYPO3 og WordPress, der gør det nemt for jer at ændre indhold. Hjemmesiden vil blive bygget efter jeres behov og designet vil være tilpasset jeres brand, der derfor giver siden et personligt og unikt design.

Udforsk nu

Webshops

Hos Webto udvikler vi webshops i Magento og WordPress, der gør det nemmere og skaber bedre overblik over din online forretning. Webshoppen kan tilpasses direkte efter jeres forretning og er fuld skalerbar, der gør det muligt for jeres kunder, at købe og bestille fra alle enheder.

Læs mere her

Digital design

Hos Webto har vi mere end 10 års erfaring, i at udarbejde designs der skaber værdi. Uanset om det er til jeres website, webshop, logo, brand, tryksager eller grafik, så er vi altid jeres egne og jeres kunders behov i mente.

Tjek mulighederne ud

CAZT

Vi hjælper alle størrelser virksomheder hele vejen i mål til en nemmere og mere effektiviseret hverdag.

Med ERP- og regnskabsprogrammerne fra Microsoft Dynamics C5, Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Business Central optimerer vi din virksomheds effektivitet.

ERP-specialister

Til dagligt varetager vi forskellige Microsoft ERP-løsninger og rådgiver omkring digitalisering og automatisering af ERP & IT. Derudover leverer vi vores egne extenions og udviklingsprojekter.

Lær mere

EasyWork

Brancheløsning til bygge- og entreprenør-virksomheder, der skaber stor overblik over alle jeres sager, materialer, tidsregistrering, ressourcer, planlægning og økonomi.

Fortæl mig mere

ERP-support

CAZT udøver support inden for de forskellige ERP-løsninger, som vi selv tilbyder. Derudover udfører vi online træning og vejledning, webinarer og forskellige kursurser.

Se hvad det indebærer

Har du et IT-projekt i tankerne? Lad os hjælpe

Lad os aftale en tid, hvor vi tager en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Kontakt os på tlf.: 69 13 91 13 eller send os en besked på info@mitithus.dk