Gå til hoved-indhold

Vores kerneydelser og produkter

I vores arbejde stiller vi skarpt på din virksomhed. Vi ser på, hvor virksomheden er nu, og hvor i gerne vil hen. Vi lytter til ønsker og behov, opstiller succeskriterier og målretter løsningen hertil. Vi har 15 års erfaring i branchen og en stærk relation til mere end 200 kunder.

Webto

Hos Webto ApS brænder vi for digital forretning. Vi bestræber os for at optimere jeres online tilstedeværelse og udarbejder det meste indenfor websites, webshops, online markedsføring, 3D, video og foto. Vi kan levere et helt færdigt produkt til jer med funktioner og alt indhold. 

Vi udvikler og hjælper med at vækste jeres forretning digitalt, uanset om i har behov for en ny grafisk identitet eller om jeres webshop mangler mere fart eller flere kunder. 
 

Læs mere om Webto her

TYPO3 Websites

Hos Webto udvikler vi websites i TYPO3, der gør det nemt for jer at ændre indhold. Hjemmesiden vil blive bygget efter jeres behov og designet vil være tilpasset jeres brand, der derfor giver siden et personligt og unikt design.

Udforsk nu

Magento Webshops

Hos Webto udvikler vi webshops i Magento, der gør det nemmere og skaber bedre overblik over din online forretning. Webshoppen kan tilpasses direkte efter jeres forretning og er fuld skalerbar, der gør det muligt for jeres kunder, at købe og bestille fra alle enheder.

Læs mere her

Digital design

Hos Webto har vi mere end 10 års erfaring, i at udarbejde designs der skaber værdi. Uanset om det er til jeres website, webshop, logo, brand, tryksager eller grafik, så er vi altid jeres egne og jeres kunders behov i mente.

Tjek mulighederne ud

Wuo

Hos Wuo har vi dedikerede eksperter der sidder klar til at slukke ildebrande, hvis det skulle ske at din WordPress side er nede. Du kan med sikkerheden i behold, overgive din hjemmeside til os.

Det er fuldstændig grundlæggende for os, at vores kunder har en LIVE hjemmeside eller webshop. Vi ved nemlig, at nedetid på hjemmesider og webshops frustrerer slutkunden og at det skal være muligt at kunne handle hele døgnet rundt.

Læs mere om Wuo her

WordPress Support

Med et WordPress support abonnement fra Wuo slipper du for at bekymre dig om teknikken på din WordPress hjemmeside og du kan helt roligt tage en pause fra din dyre udbyder.

Få WordPress support

WordPress Webshops

Hos Wuo er vi specialiseret i at lave personlige webshops i WooCommerce. Systemet fungerer som et plugin til WordPress. Hele WooCommerce platformen administreres igennem WordPress kontrolpanel. 

WooCommerce Webshop

WordPress Hjemmeside

Et godt webdesign er et design, der tager højde for hele brugerrejsen. Det handler om at give kunderne en god oplevelse og følelsen af sikkerhed, når de interagerer med din hjemmeside.

Brugervenlig Hjemmeside

Dynamics Inspire

Vi hjælper alle størrelser virksomheder hele vejen i mål til en nemmere og mere effektiviseret hverdag. Vi er ERP-specialister. Vi rådgiver og varetager forskellige Microsoft ERP-løsninger for dig og din virksomhed. 

Med ERP- og regnskabsprogrammerne fra Microsoft Dynamics C5, Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Business Central optimerer vi din virksomheds effektivitet.

Dynamics 365

Er du træt af, at dine IT-systemer ikke snakker sammen? Dynamics 365 Business Central er et cloudbaseret forretnings-/økonomisystem, der samler hele din forretning.

Lær mere

Dynamics NAV

Du kan mere end bare at håndtere virksomhedens økonomistyring. Du kan styre alle virksomhedens forretningsprocesser i ét samlet system.

Fortæl mig mere

Dynamics C5

C5 er et online økonomistyringssystem, som gør det nemt at komme på, uanset hvor du befinder dig – på kontoret, i bilen eller hos en kunde.

Se hvad det indebærer

Har du et IT-projekt i tankerne? Lad os hjælpe

Lad os aftale en tid, hvor vi tager en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Kontakt os på tlf.: 69 13 91 13 eller send os en besked på info@mitithus.dk