Gå til hoved-indhold

Om MitITHUS

MitITHUS består i dag af 3 virksomheder, der i tæt samarbejde servicerer og rådgiver vores kunder, for at vækste og udvikle deres forretning. Hos os kan i få den fulde serviceaftale med support og rådgivning, indenfor jeres samlede it-løsning. 

Optimering af din hverdag

Hos MitITHUS får I et direkte kontaktpunkt til jeres samlede IT-løsning. I skal kun melde opgaven ind i et af virksomhederne, og vi sørger for at klare opgaven og evt intern koordinering. 

Vi bruger en samlet kundeportal, hvor i kan få et komplet overblik over samarbejdet og status på iganværende opgaver. Alt sammen for at optimere jeres forretning og hverdag. 


360 graders drift

Ved at samle jeres IT-løsning hos MitITHUS, får du en tryghed for at dine problemer ikke havner mellem forskellige leverandører. Vi tilknytter en kontakperson til jer, som sørger for at holde styr på jeres opgaver. Den tilknyttede kontaktperson vil også tage ansvaret omkring den interne koordinering, så du i ro og mag kan tage dig af din forretning. 

Vi tilbyder:

  • IT-serviceaftale
  • Website udvikling
  • Telefoni 
  • Office 365
  • ERP-support
  • Webshop udvikling
  • Online markedsføring
  • Hosting

Sådan gør vi

Jeres IT-behov og forretning

Vi lytter og analyserer. Vi ønsker, at forbedre jeres forretning og hæve jeres IT-niveau. Vi tager derfor en grundig snak omkring jeres behov og forretning, for at forstå jer bedst muligt. 

Løsning og strategi

Vi udarbejder en optimal løsning med udgangspunkt i jeres forretning, en aftale der skaber dynamik og løsninger. Vi er kun interesserede i tilfredse kunder og at blive en værdiuld medspiller. 

Implementering og levering

Vi eksekverer, får implementeret vores fælles strategi og løser jeres problemer her og nu. Vi evaluerer løbende og justerer hvis nødvendigt. 

Har du et IT-projekt i tankerne? Lad os hjælpe

Lad os aftale en tid, hvor vi tager en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Kontakt os på tlf.: 69 13 91 13 eller send os en besked på info@mitithus.dk