Gå til hoved-indhold

Nyt website med integration til LARA / IST

UngSlagelse tilbyder mange forskellige aktiviteter til unge fra 7. klasse til 18 år i Slagelse kommune. Websitet har omkring 6000 visninger om måneden.

Ungdomsskolen UngSlagelse

Tilbage i juli 2019 fik UngSlagelse et nyt website med integration til LARA, som er skolens uundværlige administrationsredskab til styring af holdoprettelse og tilmelding. Derudover fungerer den også som lærernes, elevernes og forældrenes kommunikationssystem. Den gamle hjemmeside fungerede udmærket, men var bygget på en ældre version af TYPO3, som ikke længere understøttede LARA. Det var derfor nødvendigt at opgradere det gamle website.

WEBTO blev udvalgt til at lave et website i et CMS (Content Management System), som UngSlagelse allerede var bekendt med. Den skulle samtidig kunne fungere med skolen nuværende administrationssystem, LARA. Den gamle udgave af TYPO3 var tung at arbejde med og derfor håbede UngSlagelse, at en ny version ville være en del nemmere og smartere.

 

Udforsk det nye website

Meget tilfreds med den nye hjemmeside.

’Den nye version af TYPO3 er utrolig nem at arbejde i og har en høj grad af brugervenlighed. Det er fx super nemt at skalere billeder, som før i tiden var meget besværligt. I det hele taget, synes jeg det er blevet meget sjovere og mere inspirerende at holde hjemmesiden opdateret, fordi den nye version af TYPO3 kan mange flere ting. Jeg har stort mod på at lære mere om, hvordan jeg kan bruge systemet bedre og lave indlæg som fremadrettet er interessante for vores elever, deres forældre og vores lærerstab

Jeg har allerede anbefalet Webto til andre. For os er det vigtigt med en partner, der sætter sig godt ind i vores organisation. Det gør Webto.’

 

Charlotte Højland - Ungdomsskolesekretær, UngSlagelse.

Har du et IT-projekt i tankerne? Lad os hjælpe

Lad os aftale en tid, hvor vi tager en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Kontakt os på tlf.: 69 13 91 13 eller send os en besked på info@mitithus.dk