Gå til hoved-indhold

VVSfix

Sælger alle de kendte VVS-mærker og produkter. De bruger samme leverandør som bruges af professionelle VVS fagfolk og stræber efter at give den bedste service, skabe tilfredse kunder og sælge topkvalitetsprodukter til billige priser.

VVS produkter til billige priser

VVSfix havde brug for et system der kunne håndtere mange varer samt kategorier og valget faldt naturligvis på Magento. VVSfix webshoppen har i dag mere end 375.000 varer i deres produktsortiment og opdateres flere gange ugentligt via integration til de største danske grossister.

Vi har bygget integrationsmodulet som fletter priser fra alle grossister og sørger for at VVSfix kan være førende på prisen på mange VVS-produkter. 

For optimal søgning er der til VVSfix opsat et elasticsearch modul der sikrer nærmest live indeksering når et produkt eller en pris opdateres i webshoppen. 

Webto har også håndteret udarbejdelse af hele brandet med tilhørende design manual, grafik til facebook, nyhedsbreve. webdesign og meget mere.

 

Besøg shoppen her

 

Har du brug for en webshop der kan håndtere mange varer og masse af ordre, så lad os hjælpe dig. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres ønsker. 

Har du et IT-projekt i tankerne? Lad os hjælpe

Lad os aftale en tid, hvor vi tager en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Kontakt os på tlf.: 69 13 91 13 eller send os en besked på info@mitithus.dk