Gå til hoved-indhold

Minbaad.dk er landets største nyhedssite for sejlere

Mellem 50 og 70.000 personer besøger hver måned Minbaad.dk

Nyt responsivt design giver en bedre brugeroplevelse

Med de mange besøgende, havde det gamle website svært ved at følge med både teknisk og indholdsmæssigt. For at skabe en optimal oplevelse for brugerne og annoncørerne, var det nødvendigt at udvikle en teknisk stærk løsning, der også fungerede på andre enheder udover PC.

Det gamle website var udviklet i en ældre version af TYPO3 og fungerede ikke optimalt på mobile enheder. En opdatering og et facelift af minbaad.dk gav bl.a. mulighed for nogle bedre designmæssige løsninger, og mobiloplevelsen blev markant forbedret.

Webto løste dette problem ved at opdatere, udvikle og implementere et optimeret og teknisk mere moderne website. Dette er med til at give en hurtigere og bedre brugeroplevelse på både PC, mobil og tablet. Udover en ny opsætning af indhold, der skaber mere plads til de mange artikler og annoncer, er der også fundet en server-løsning, der kan hoste de mange besøg og samtidig sikre en stabil oppetid og hastighed.

 

Se løsningen her

God sammenhæng mellem pris og kvalitet

"Jeg anbefaler Webto til andre, for havde det været et Københavner-bureau havde prisen været langt højere for den samme ydelse.

Webto er et fagligt kompetent bureau. De er venlige, lyttende og jeg får god service og sparring. Tingene bliver undersøgt, og de vender tilbage med fornuftige og kreative løsninger. Jeg er specielt glad for den server-løsning, de har fundet, og som giver mulighed for mere trafik til min hjemmeside.

Min.baad.dk har op til 70.000 besøg hver måned og med den nye løsning er det ikke noget problem. Det var også Webto som anbefalede et design, som kan tilgås fra mobilen. Det har været godt for min forretning."

 

Troels Lykke - Stifter og chefredaktør, Minbaad.dk.
- Webtokunde i 9 år

Har du et IT-projekt i tankerne? Lad os hjælpe

Lad os aftale en tid, hvor vi tager en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Kontakt os på tlf.: 69 13 91 13 eller send os en besked på info@mitithus.dk