Gå til hoved-indhold

Nordicgolfers

Er et offecielt golfsite med svenske golfbaner, hoteller og golfpakker. Med samarbejdspartnere som Visit Sweden, Svneska Golfförbundet og Scandlines er deres mål at skaffe flere gæster.

Nordens største bookingportal for golfrejser

Webto har sammen med Nordicgolfers udviklet en webløsning til formidling af golfrejser til hele skandinavien.  

Systemet er udarbejdet i en kompleks TYPO3 løsning med en central styring. Alle moduler og funktioner er skræddersyet til Nordicgolfers som sikrer både en optimal kundeoplevelse med hurtigt og højt flow samt en god administration som sparer ressourcer for personalet. 

 

Udforsk deres website her

 

Har du brug for hjælp til udvikling af en kompleks webløsning, så har Webto mere end 15 års erfaring. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres ønsker. 

Stabil og troværdig samarbejdpartner

”I vores bestræbelser på at bliver Nordens største bookingportal for golfrejser har Webto, været med på vores rejse og har ydet os værdifuld udvikling og assistance.

De moduler og features som vi får udviklet i et fælles samarbejdet er med til hele tiden at forbedre vores produkt for vores brugere.

Backend fungere for os rigtig godt, og vi opretter og vedligeholder nu vores dataflow fungere nu meget tilfredsstillende.”

 

Jess Krelskov og Christian Mathiassen - Direktører, NordicGolfers.com.

Har du et IT-projekt i tankerne? Lad os hjælpe

Lad os aftale en tid, hvor vi tager en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Kontakt os på tlf.: 69 13 91 13 eller send os en besked på info@mitithus.dk