Gå til hoved-indhold

M2M

Skaber direkte kontakt mellem sælger og køber af fri mælk. M2M indgår individuelle aftaler med alle mælkeproducenter og købere.

M2M er on online auktionsplatform til fri handel med mælk.

Webto har med M2M udviklet en automatisk auktionsplatform samt et visuelt brand hvor vi fra idé til færdigt koncept har arbejdet med alt fra brainstorming, idegenerering, programmering af auktionsplatform i TYPO3, grafisk arbejde, forretningsudvikling til levering af færdigt koncept.

Det komplet automatiske auktionssystem er kodet i TYPO3 med integration til eksterne systemer og bliver præsenteret i et flot visuelt layout for brugeren.

Hele websitets front og auktionssystem er kodet efter mobilefirst tankegangen som giver en responsiv brugeroplevelse der er optimal på alle enheder for de besøgende.

 

Tjek det endelige koncept ud her

 

Har du brug for hjælp til udvikling af en unik webløsning, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vores udviklere har mere end 15 års erfaring med udvikling af komplekse systemerr og integrationer. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres ønsker. 

Meget mere end bare et IT hus

”Vores samarbejde med Webto blev etableret i forbindelse med udviklingen af Milk2Market og den innovative auktionsplatform M2Mauction.eu. Vi har været meget glade for samarbejdet med Webto idet de ikke kun er IT hus, men også i høj grad har lyst og evne til at sætte sig ind i de underliggende markedsmæssige og strategiske betragtninger der er så afgørende for ar få udviklet et godt værktøj.”

 

Jens R. Andersen - Direktør, Milk 2 Market ApS

Har du et IT-projekt i tankerne? Lad os hjælpe

Lad os aftale en tid, hvor vi tager en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Kontakt os på tlf.: 69 13 91 13 eller send os en besked på info@mitithus.dk