Gå til hoved-indhold

Georg Berg A/S skiftede fra Artesa til Microsoft Dynamics NAV

Stiftet af bygningsingeniør Georg Berg i 1974 og er nu en af de førende byggevirksomheder på Sjælland.

Det var på tide, at vi fandt en erstatning for Artesa

Begrænsningerne i branchesystemet Artesa fik byggevirksomheden Georg Berg A/S til at søge efter en mere fleksibel og fremtidssikret løsning. Den nyeste version af Microsoft Dynamics NAV/365 blev den ideelle erstatning til Artesa. Her hjalp CAZT med udfasningen af det gamle system og implementerede det nye Microsoft Dynamics NAV/365.

Planlægningen af erstatningsprocessen for Artesa blev nøje planlagt i et stærkt fællesskab mellem Georg Berg og CAZT. Det resulterede i, at udfasningen blev gennemført stort set uden problemer, og at budgettet samt tidsplanen blev overholdt.

Med Microsoft Dynamics NAV/365 har Georg Berg A/S fået en platform, der understøtter alle de ønskede funktioner, der ikke var mulighed for at implementere i Artesa.

De nye funktioner i Microsoft Dynamics NAV/365 blev defineret i tæt samarbejde med Georg Bergs administrative medarbejdere, hvilket resulterede med et bedre arbejdsflow for dem.

 

Læs mere her

Et professionelt forløb og utrolig positivt samarbejde

”Bare fire dage efter vi udskiftede Artesa og implementerede NAV, kunne vi uden problemer køre løn første gang. Vi har fået et system, der gør det administrative arbejde nemmere. Vores medarbejdere har været dygtige til at køre den her proces, og samspillet mellem dem og CAZTs folk har fungeret rigtig godt. Det har været et professionelt forløb, og vi er tilfredse med, at vi valgte en anden løsning end vores branchesystem."

 

Christian Berg - Administrerende direktør, Georg Berg A/S

Har du et IT-projekt i tankerne? Lad os hjælpe

Lad os aftale en tid, hvor vi tager en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Kontakt os på tlf.: 69 13 91 13 eller send os en besked på info@mitithus.dk