Gå til hoved-indhold

Georg Berg A/S

Stiftet af bygningsingeniør Georg Berg i 1974 og er nu en af de førende byggevirksomheder på Sjælland.

Georg Berg A/S går i skyen med Office 365

Christian Berg, direktør for Georg Berg A/S, aftalte med IT Business Center, om at foretage en grundig gennemgang af virksomhedens udsyr og netværk.

Georg Berg oplevede en række problemer der omhandlede servernedbrud, især et alvorligt nedbrud på postsystemet. To gange løb Exchange Serveren tør for plads, som resulterede at posten ikke virkede.  Dette skete også for deres dokumenthåndteringsserver.

Det var et alvorligt problem, for en virksomhed som Georg Berg A/S, der er fuld afhængig af digitale hjælpemidler.

IT Business Center gennemførte en analyse og fremlagde et forslag til en handlingsplan. Den omfattede en omlægning af post til Office 365 i skyen, så den skrantede Exchange Server kunne nedlægges. Dertil nogle tilretninger på hver enkel arbejdsstation samt en generel oprydning i udstyr og systemer.

Oplever din virksomhed servernedbrud eller skal vi tage foretage en analyse af jeres server, så kontakt os for en uforpligtende aftale. 

Grundig analyse resulterede i leverance til aftalt tid, kvalitet og pris.

”Projektet blev gennemført til aftalt tid og pris. Allerede dagen efter kunne de første brugere igen bruge deres computere med friske opdateringer og med alle e-mails i vante foldere. Få procent fejl, men blev klaret meget hurtigt. Vores medarbejdere er altid online og Office 365 har gjort livet en hel del lettere.”

 

Christian Berg - Direktør, Georg Berg A/S.

Har du et IT-projekt i tankerne? Lad os hjælpe

Lad os aftale en tid, hvor vi tager en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Kontakt os på tlf.: 69 13 91 13 eller send os en besked på info@mitithus.dk