Gå til hoved-indhold

FOB Slagelse - Vestsjællands største boligforening

FOB (Fællesorganisationens Boligforening) er den største almene boligorganisation på Vestsjælland. Alle deres boligafdelinger er beliggende i Slagelse Kommune.

IT Outsourcing - en totalløsning hos ITBC

Da FOB i Slagelse skulle træffe valget mellem at ansætte en ny IT-ansvarlig eller indkøbe en totalløsning hos en ekstern leverandør, endte det med et samarbejde med IT Business Center ApS (ITBC) og en helt ny IT-struktur.

ITBC indgik en aftale om at fungere som ekstern IT-afdeling for FOB og startede med en total gennemgang af både hardware og software.

I dag har boligselskabet en totalaftale, hvor al service er inkluderet. En dynamisk aftale der er 100% tilpasset FOB, og som hele tiden kan justeres.
 

Besøg deres hjemmeside her

Vi er blevet mindre sårbare og mere effektive

"Det blev besluttet, at vi lavede en forsøgsperiode, hvor vi hentede kompetencerne eksternt, og da den var afsluttet, kunne vi se en række fordele ved at fortsætte samarbejdet med ITBC.

De kom med relevante forslag til opgraderinger og lavede en udførlig plan, for hvordan vi kunne optimere vores IT. Selve omlægningen forløb planmæssigt og med en god struktur.

Det var en positiv start, og det har de levet op til siden.

Generelt kommer ITBC med kvalificerede løsningsforslag og kompetent rådgivning. Vi har aldrig oplevelsen af, at de oversælger, men de er gode til at være på forkant og følger op på os og vores behov.

Derfor kommer de også løbende med forslag til forbedringer, hvilket fungerer godt. Vi er i en udviklingsfase og er afhængige af den professionelle rådgivning, og det leverer de hver gang – også hvis vi arbejder med systemer, hvor de ikke er leverandør, som for eksempel EG Bolig."

 

Elsebeth Ditlevsen - Økonomi- og administrationschef, FOB Slagelse

Har du et IT-projekt i tankerne? Lad os hjælpe

Lad os aftale en tid, hvor vi tager en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Kontakt os på tlf.: 69 13 91 13 eller send os en besked på info@mitithus.dk