Gå til hoved-indhold

FischerGroup

Fischer er en af de førende leverandører i Skandinavien i alt indenfor gardiner og solafskærmning og har med mere end 50 års erfaring lang tradition for høj kvalitet og æstetisk design.

Tryghed og prioritering som fundament for et godt samarbejde

Webto har udviklet og re-designet Fischer Groups seks hjemmesider samt opsat MailChimp nyhedsbreve.

Helle Lorenzen, kommunikatør i Fischer Group, anbefaler gerne Webto. For Fischer Group spiller værdier som tryghed og prioritering en vigtig rolle i et godt samarbejde.

 

Se løsningen her

 

Har din virksomhed brug for en effektiv partner til jeres online, så kontakt os, vi har mere end 15 års erfaring. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres ønsker. 

En hurtigtagerende og effektiv partner

"Vi har brugt Webto som webbureau i omkring fem år. De har i samarbejde med os har stået for udvikling og re-design af alle vores seks hjemmesider.  Webto er også vores samarbejdspartner i forhold til MailChimp løsninger.

Vi er rigtig glade for samarbejdet. Webto er en hurtigtagerende og -reagerende samarbejdspartner, som vi føler os trygge ved. Det er vigtigt. Ligesom vi også føler os prioriteret. Det er lige så vigtigt. Webto er altid effektive og lydhøre over for vores ønsker, spørgsmål og behov."

 

FisherGroup

Har du et IT-projekt i tankerne? Lad os hjælpe

Lad os aftale en tid, hvor vi tager en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Kontakt os på tlf.: 69 13 91 13 eller send os en besked på info@mitithus.dk